fbpx

maar wat kost dat dan?

 

 

ff een indicatie van de kosten

Liever een uurtarief?
€59,- per uur > 10 uur per maand
€65,- per uur < 10 uur per maand

DELEGATE TO ELEVATE

Testimonials

Jody is a very pleasant person to work with. She is hardworking, a great self-starter and detailed in the work she delivers. She is fantastic in making translations and writing good and to the point copy. But also for other work areas she has been very useful and always open to learn and understand the topic. I can really recommend everyone to use her capacities.

Jurian van der Meer, eigenaar @ More Insights

Jody is een kei in wat ze doet. Heel zorgvuldig en super goed in het onderhouden van relaties. Voor ons regelde ze van gevelborden tot en met contracten met schoonmaakbedrijven. Ik was vooral onder de indruk van hoe ze omgaat met partijen die niet leveren wat ze zouden moeten. Ze krijgt voor elkaar wat ze wil, maar houdt de relatie goed. Ik raad haar van harte aan als je een opdracht hebt waarin veel geregeld moet worden en je het met een gerust hart aan een ander wil over dragen.

Linda Bot, oprichter @ Loveli

Samenwerken met Jody is top! Ze werkt snel, duidelijk en heeft aan een half woord genoeg. Op basis van aangeleverde tekst, foto's en huisstijl, heeft Jody een fantastisch boekwerk in elkaar gezet. Opmaak van tekst, aanvullende foto's en frisse vormgeving was het resultaat! In no-time kon ik de eerste versie doornemen. De definitieve versie was op tijd gereed dankzij het harde werken en extra inspanning van Jody! Een fijne samenwerking!

Kees van de Burgwal, Eigenaar @ Stuwkracht innovaties

Vanaf het begin was Jody zeer professioneel en gemakkelijk om mee te communiceren. Ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. Haar ideeën en suggesties waren zeer waardevol en hebben echt geholpen om mijn doelen te bereiken. Ik zou Jody zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en deskundige partner voor hun project.

Caitlin van de Velde, Eigenaresse @ Self Evolve.care