fbpx

de over jody pagina

 

 

wie is deze vibrant 

virtual assistant?

Hi leuke ondernemer!

 

Je bent terecht gekomen op het beste stukje internet dat er bestaat: mijn ‘over mij’ pagina. 😉

Mijn naam is Jody, het creatieve brein achter One Stop Studio. Ik woon in Haarlem met mijn man, een dochter van 7 en een dochter van 11, die gelukkig niet voldoet aan het stereotype dat tieners lastig zijn. 😊

 

In verschillende ondersteunende rollen én als Servicedesk manager heb ik een baklading aan werkervaring opgedaan. Per 1 januari 2022 ben ik als Virtual Assistant gestart. Ik richt me voornamelijk op vormgeving, teksten (redigeren, schrijven en vertalen. EN-NL), klantenservice en klantbeleving. En als echte VA vink ik je andere to do’s in no time af. Ik werk met passie, humor en vooral veel koffie om ervoor te zorgen dat mijn klanten altijd tevreden zijn.

 

Ik vind mijn werk geweldig, maar ben ook gek op mijn vrije tijd. Ik vul die graag in met mensen waar ik mee kan lachen én die net als ik van goed eten houden. Oké, en van wijn. Die wijntjes drink ik trouwens ook heel graag op mooie vakantiebestemmingen waar de zon schijnt. Ik ben gek op reizen, vooral naar de USA.

 

Oh en mocht je me een keer zoeken, dan vind je me waarschijnlijk aan een pokertafel. Jawel, met een goede pokerface. Dit doe ik meestal achter mijn laptop, zodat ik tegelijkertijd ongegeneerd van een bord pittige Indiase curry kan eten. Ja, weer dat eten hè. Ik ben er gek op!

 

Ook mijn harige kind mag natuurlijk niet ontbreken in mijn verhaal. Ik ben de trotse kattenmoeder van Henkie, die mij elke dag weer laat zien wie de baas in huis is. Ik niet dus. 😉

 

Als je nog meer over mijn avonturen wilt horen, of als je mijn hulp als Virtual Assistant nodig hebt om jouw business te laten groeien, stuur me dan een berichtje. Ik beloof je dat ik je niet teleur zal stellen – tenzij je niet van droge humor en oneindige creativiteit houdt, dan moet je misschien toch even verder zoeken.

Ontwerpen gemaakt in Canva

Teksten geschreven

Jaar werkervaring

%

Liefde voor mijn werk

“There’s nothing wrong with being small. You can do big things with a small team.”

Ik creëer, schrijf, zoek dingen voor je uit en nog veel meer. Je to do lijst laat ik in no time slinken. Daarnaast heb je aan mij een goede sparringpartner én de gezellige collega die je zo hebt gemist de afgelopen tijd.

mijn blijheidsmeter

Ik word heel blij van afwisseling in mijn werk. Daarom heb ik er voor gekozen om een breed pakket van diensten aan te bieden.

Hier noem ik er een aantal op, mét blijheidsmeter. Lekker visueel. Want dat werkt goed, hè. 🙂

Maar ik kan veel meer voor je doen. Laten we gewoon even kletsen om te zien wat jij nodig hebt en of er een match is.

  • Vormgeving
  • Teksten redigeren
  • Vertalen EN – NL
  • Servicevragen / klantbeleving
  • Uitzoekklussen

WHAT THEY SAY

SAMENWERKEN MET JODY IS TOP

Jody werkt snel, duidelijk en heeft aan een half woord genoeg. Op basis van aangeleverde tekst, foto's en huisstijl, heeft Jody een fantastisch boekwerk in elkaar gezet.

Opmaak van tekst, aanvullende foto's en frisse vormgeving was het resultaat! In no-time kon ik de eerste versie doornemen. De definitieve versie was op tijd gereed dankzij het harde werken en extra inspanning van Jody! Een fijne samenwerking!

Kees van de Burgwal

Eigenaar, Stuwkracht Innovaties

IK ZOU JODY ZEKER AANBEVELEN

Vanaf het begin was Jody zeer professioneel en gemakkelijk om mee te communiceren. Ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Haar ideeën en suggesties waren zeer waardevol en hebben mij echt geholpen om mijn doelen te bereiken.

 

Ik zou Jody zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en deskundige partner voor hun project.

Caitlin van de Velde

Eigenaar, selfevolve.care

A VERY PLEASANT PERSON TO WORK WITH

Jody is a very pleasant person to work with. She is hardworking, a great self-starter and detailed in the work she delivers. She is fantastic in making translations and writing good and to the point copy.

But also for other work areas she has been very useful and always open to learn and understand the topic.

I can really recommend everyone to use her capacities.

Jurian van der Meer

Eigenaar, More Insights

het is tijd voor groei
laten we kennismaken!

1 + 3 =

Volg je me nog niet?
Volgen doe je hier