fbpx
Selecteer een pagina

Tarieven

Een winst in tijd én geld

De samenwerking met een Freelance (Virtual) Assistant levert naast tijd ook geld op. De besparing in tijd, kan je weer besteden aan je Core business. Trek mijn uurtarief van dat van jou af en je hebt een goed beeld van wat het op kan leveren. Daarnaast kan jij jouw klanten sneller helpen en kan je een mooie slag maken met het professionaliseren van je bedrijf, wat meer klanten aantrekt.

Een winst in tijd én geld

De samenwerking met een virtual sidekick levert naast tijd ook geld op. De besparing in tijd kan je weer besteden aan je core business. Trek mijn uurtarief van dat van jou af en je hebt een goed beeld van wat het op kan leveren. Daarnaast kan jij jouw klanten sneller helpen en kan je een mooie slag maken met het professionaliseren van je bedrijf, wat meer klanten aantrekt.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN FREELANCE VIRTUAL ASSISTANT?

flexibel en minder risico

Wanneer je kiest voor een Freelance Virtual Assistant, zijn er een aantal grote voordelen t.o.v. iemand in dienst nemen. Zo heb je minder financieel risico, bijvoorbeeld wanneer er even niet genoeg werk is of bij ziekte. Ook in flexibiliteit is er een groot voordeel: ik ben niet alleen tussen 9 en 17 beschikbaar.

financiële voordelen

Wat de exacte financiële voordelen zijn van een Freelancer t.o.v. iemand in dienst nemen, verschilt van situatie tot situatie. Maar neem in je vergelijkingen in ieder geval het volgende mee:
Bruto salaris, loonheffing (hier betaal je als werkgever aan mee: ongeveer 30% van bruto loon), verzekeringen, pensioen, aanschaf apparatuur, werkplek, opleidingen en trainingen, ziektekosten, reiskosten en personeelsuitjes.

Yes, dit ziet er goed uit!

Stuur een vrijblijvende mail voor meer informatie of een aanvraag voor een kennismakingsgesprek.

1 + 1 =

Telefoonnummer

+31652825181

Email

jody@organizedworkx.nl

Social