fbpx
Selecteer een pagina

Over Jody

Anderen helpen geeft mij energie

Van nature ben ik behulpzaam, ondernemend, betrouwbaar, accuraat, oplossingsgericht en creatief. Ook ben ik breed inzetbaar door mijn brede kennis en ervaring. Naar mijn idee zijn dit dé ingrediënten voor iemand die jou goed kan helpen. Helpen met de dingen overnemen waar jij geen energie uit haalt, geen tijd voor hebt of misschien niet zo goed in bent. Jou helpen om te groeien met je bedrijf omdat je noodzakelijke, maar tijdrovende taken uit handen geeft en daarom meer tijd over hebt om je te focussen op je core business.

Kan jij die hulp ook gebruiken?

 

Efficient. Accuraat.
Creatief.

Testimonials

Jody deed voor Loveli zowel de office werkzaamheden als de financiële administratie. Ze is een kei in wat ze doet. Heel zorgvuldig, maar daarbij ook een kei in het onderhouden van relaties.

Ik raad haar van harte aan als je een opdracht hebt waarin veel geregeld moet worden en je met een gerust hart aan een ander over wilt dragen.

Linda Bot

Oprichter, Loveli

Jody is een service gericht persoon die instaat is om ondersteuning te bieden waar nodig is. Stel haar een vraag en zij gaat opzoek naar het antwoord. Deze manier van opstellen en haar vastberadenheid maakt het prettig om mee samen te werken en geeft een vertrouwt gevoel dat het opgelost of uitgezocht wordt.

Hierdoor kan je focus behouden op core activiteiten. Een teamspeler die haar verantwoordelijkheid neemt.

Koen van Zelst

HR Manager, Automatic Signal

Ik heb Jody leren kennen als een sociale en vriendelijke collega die altijd voor je klaar staat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent. Ik heb mijn werk als Recruitment Consultant veel efficiënter kunnen uitvoeren en me dankzij haar inzet niet bezig hoeven te houden met allerlei randzaken. Jody kent geen 9 tot 5 mentaliteit en zorgde er altijd voor dat het werk af kwam.

Ik kan Jody aanbevelen voor elke organisatie en heb haar als een zeer prettige collega ervaren.

Mark Hoek

Eigenaar, HOEK Recruitment

You will either step forward into growth or you will step back into safety.

– Abraham Maslow

Every success story is a tale of constant adaption, revision and change

– Richard Branson

A satisfied customer is the best business strategy of all

– Michael LeBoeuf

JODY BUITEN WERKTIJD.

Ik kan me voorstellen dat je ook wel benieuwd bent naar de persoon achter Organized Workx.

Ik ben een geboren en getogen Haarlemmer.  Sinds 2019 ben ik woonachtig in het mooie Vijfhuizen, een klein dorpje direct naast Haarlem gelegen. Ik woon daar met mijn prachtige gezin: mijn man en 2 ontzettend leuke meiden van  10  en  6.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn gezin, maar maak ik  ook veel tijd vrij voor gezelligheid met vrienden en familie. Ik ben gek op koken en lekker eten en ik tafel dan ook graag met een goed gezelschap.

Naast lekker eten ben ik heel graag creatief bezig met interieurinrichting. Ik kan enorm blij worden wanneer mijn huis er leuk ingericht uitziet. Verder ben ik in mijn vrije tijd bezig met leren van de Spaanse taal en speel ik graag poker. Ook persoonlijke ontwikkeling is iets waar ik veel tijd aan besteed luister ik graag naar veel verschillende muziek stylen.

Yes, dit ziet er goed uit!

Stuur een vrijblijvende mail voor meer informatie of een aanvraag voor een kennismakingsgesprek.

6 + 11 =

Telefoonnummer

+31652825181

Email

jody@organizedworkx.nl

Social