fbpx
Selecteer een pagina

Wat kan ik voor je doen?

teksten

service verbeteren

creative werkzaamheden

en meer

Waar kan ik jóu mee helpen?

Waar ik je mee kan helpen hangt helemaal af van welke werkzaamheden jij kwijt wilt. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld als je een slag wilt slaan in professionaliseren. Denk hierbij aan werkzaamheden voor het verbeteren van je service, verbeteren van je uitstraling, het regelmatig posten op social media of het opzetten van een klantenservice. Maar ik kan je ook helpen met uitzoek klussen. Zie onderstaand een greep uit de werkzaamheden die ik van je zou kunnen overnemen.

Teksten

Website teksten

E-mails en brieven opstellen

Social media content

Offertes opstellen

Blogs schrijven en plaatsen

Service verbeteren

Klantenservice opzetten

Klantenservice vragen beantwoorden via mail en chat

FAQ opstellen

Versturen kaarten/ attenties per post

Onderzoek klanttevredenheid

Reviews opvragen en plaatsen website

Creatief

Flyers en brochures ontwerpen

Social media visuals (en teksten) maken

Presentaties maken

Delegate to Elevate

BESPAAR TIJD

Geef alle werkzaamheden waar jij geen energie uit haalt uit handen en bespaar tijd. Besteed deze waardevolle tijd weer aan je core business en zorg zo weer voor groei. Of  misschien is jouw wens wel om meer tijd door te brengen met je gezin. Door hulp in te schakelen kan dit werkelijkheid worden.

houd overzicht

Door niet meer overal aan te hoeven denken hou je overzicht. Dat biedt je de mogelijkheid om efficienter te werken en met een gerust gevoel dat alles af komt. Dit zorgt voor scherpte waardoor je goed je focus kan houden op je core business.

genereer meer inkomsten

Besteed je tijd aan de taken die je geld opleveren. Niet alleen het verschil tussen jouw uurtarief en mijn uurtarief is wat onze samenwerking je potentieel kan opleveren. Het verbeteren van je reactiesnelheid naar klanten, de snelheid waarmee je een project afrondt, een professionelere uitstraling, of het verbeteren van je online zichtbaarheid zijn voorbeelden die jou enorm kunnen helpen om het maximale potentieel van je bedrijf te bereiken.

Yes, ik kan jouw hulp gebruiken!

Stuur een vrijblijvende mail voor meer informatie of een aanvraag voor een kennismakingsgesprek.

5 + 8 =

Telefoonnummer

+31652825181

Email

jody@organizedworkx.nl

Social